top

Våra städtjänster

Vi erbjuder ett stort utbud av olika städtjänster och har med all säkerhet en lösning som passar just din fastighet eller ditt företag. Vi är verksamma i södra Skåne på orter som Malmö, Ystad, Svedala, Skurup och Trelleborg med omnejd. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster som vi erbjuder.

Företagsstäd

Vi utför företagsstäd i alla dess former, till så väl stora som små företag, alla dagar i veckan, året runt.
För att ge dig en korrekt prisbild bokar vi in ett platsbesök eftersom ingen plats är den andra lik. Vid det första städtillfället är en arbetsledare ofta med, tillsammans med planerad personal och din kontaktperson.

Byggstäd

Hos oss kan du få hjälp med byggstädning oavsett om det handlar om kontor, butik, lager, skolor, lägenheter eller villor. Eftersom vi har ett nära samarbete med många olika byggare vet vi också vilka krav som ställs på oss som underentreprenörer. Genom att vi har en projektledare som sköter all kontakt med dig som kund kan du känna dig trygg i att dina önskemål och krav får gehör.

Trappstädning

Trappstädning brukar i grundutförande innebära sopning och våttorkning av golv och trappor, men vi rekommenderar att man lägger till några ytterligare arbetsmoment för att få ett fullgott resultat. Till exempel så bör man torka av ledstänger, damma avsatser och fönsternischer samt torka av fläckar på handtag och rutor till dörrar. Någon gång per år bör man också damma i tak och över dörrar för att förebygga återsmutsning.

Storstäd

Två-tre gånger per år kan det vara skönt att få hemmet rengjort riktigt ordentligt. Genom att boka storstäd genom iClean kan du sedan sköta den vardagliga städningen lite lättare. Våra städare gör ordentligt rent ner till minsta lilla list och ser även till att städa på de ställen som oftast inte görs vid vanlig veckostädning. Tveka inte att höra av dig om du vill diskutera vad vi kan göra just för dig!

Flyttstäd

Vid en försäljning ligger ansvaret hos er som lämnar bostaden att göra en korrekt utförd flyttstädning. Vårt breda samarbete med några av Skånes största mäklarfirmor gör att du kan vara säker på att vi kan det här med flyttstädning. Vi förenklar er bostadsaffär med komplett flyttstädning. Vi ger er full garanti på det utförda arbetet och om en anmärkning skulle uppkomma, sköter vi kommunikationen med köparen/hyresgästen åt er så att ni istället kan lägga fokus i ert nya hem!

Fönsterputs

Nu kan du snabbt och enkelt få dina fönster putsade till bra pris och med RUT-avdrag. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor.
“Vi har anlitat iClean i cirka 7 år och tycker att det har fungerat väldigt bra. De är väldigt flexibla med sina arbetstider vilket vi verkligen uppskattar. Jag känner ett stort förtroende till personalen och numera känner man ju till de flesta som jobbar och det känns tryggt.”
star
– Ola Andersson, vd motorcenter

Bra att veta:

Hur bokar jag?
Kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformuläret. Vi kommer överens om datum för utförandet och bestämmer också hur vi löser det med nycklar, larmkoder eller dylikt. Ni får också veta vilka förutsättningar vi behöver för att kunna utföra vårt arbete med bästa resultat.

Behöver jag förbereda något?
iClean har med sig allt material som kan tänkas behövas, det enda ni behöver göra är att plocka undan så mycket som möjligt. Vill ni att vi städar bakom kyl/frys/ugn så dra fram dessa innan vi kommer.

Search for something